Apliko


DSC_8931

Kujdes: Aplikimi Online NUK nënkupton aprovim të kredisë.
Aplikimi konsiderohet shprehje interesi dhe i nënshtrohet
vlerësimit të mëtejshëm nga institucioni.

Mirësevini në platformën e Aplikimit Online!

• Aplikimi përmban vetëm 3 hapa të thjeshtë, siç ilustrohet në video.
• Mund të aplikoni si individ ose biznes. Nëse aplikoni si individ, plotësoni vetëm 2 hapat e parë;
• Fushat e detyrueshme për tu plotësuar shoqërohen me një (*).
• Nuk është e nevojshme të depozitoni asnjë dokument në këtë fazë;
• Pas plotësimit të rregullt të aplikimit, ju do të kontaktoheni nga një punonjës i specializuar;

Klikoni ketu