Konferenca e 20-të e Mikrofinancës


Konferenca e 20-të e Mikrofinancës

DSCF1693

 

 

Në Konferencën e 20-të të Mikrofinancës të mbajtur në Sarajevë, NOA nderohet me Cmimin e Novacionit për vitin 2016, në vlerësim të investimeve dhe përqasjes novatore ndaj klientëve!

DSCF1471DSCF1436

DSCF1693