Sherbimi Pay & Go


Pay & Go

 

Të nderuar Klientë,

Tashmë ju mund të kryeni pagesat e kësteve të kredisë nëpërmjet shërbimit Pay&Go në bashkëpunim me kompaninë NOA ne qytetet Tirane,Durres,Elbasan. Për të mësuar më shumë rreth hapave që duhet të ndiqni, ju mund të shfletoni manualin e përdorimit këtu .

 

 

 

Pyetje & Pergjigje Pay & Go

A ka Pay&Go në qytetin/fshatin tim?
Për të parë nese keni terminal Pay&Go pranë zonës ku banoni, ju lutem vizitoni faqen zyrtare të Pay&Go www.payandgo.al

A ka problem qe une nuk firmos nje mandat pagese ?
Nuk ka nevoje per mandate pagese pasi ju ne rastin e perdorimit te sherbimit ne Pay&Go do te merrni nje kupon tatimor e cila do te nxirret nga terminal ne momentin e konfirmimi te pagese se kryer dhe qe ka te njejten vlefshmeri si mandat pagesa.

Cfare do te ndodhe nqs shfaqet mesazhi”Error”
Per probleme te ketij tipi duhet te telefononi ne numrin 044 52 5050/ 0800 54 44 prane sherbimit te Kujdesit Ndaj Klientit te Pay&Go.