Sherbimi Vodafone/M-Pesa


M-PESA

Të nderuar Klientë,

Tashmë ju mund të kryeni pagesat e kësteve të kredisë nëpërmjet shërbimit M-Pesa të ofruar nga Vodafone në bashkëpunim me kompaninë NOA. Për të mësuar më shumë rreth hapave që duhet të ndiqni, ju mund të shfletoni manualin e përdorimit këtu

 

 

Pyetje & Pergjigje Vodafone/ M-Pesa

A mund të paguaj me M-pesa nëse nuk kam një numër Vodafone?
Jo, pagesa nuk mund të kryhet nëse nuk keni një numër Vodafone. Shërbimi m-pesa është i vlefshëm vetëm për abonentët e Vodafon.

• Cfare duhet te bej per ta aktivizuar si sherbim ?
Duhet te regjistroni nr tuaj ne cdo pike te Vodafone Shop duke paraqitur karten ID ose pasaporten,pa patur nevoje te keni nje llogari bankare.
Pas regjistrimit mjafton te formoni kodin ne telefon *555# dhe butonin Thirrje per tu lidhur me menune kryesore.

A njoftohem une qe pagesa eshte kryer me sukses?
Ju do te njoftoheni me nje SMS nga sherbimi M-Pesa per konfirmimin e kryerjes se transaksionit por mund te telefoni edhe sherbimin e
Call Center 068 400 14 03 per te verifikuar nqs pagesa eshte kryer me sukses.

Cfare do te ndodhe nqs shfaqet mesazhi”Error” ?
Per problem ju mund te kontaktoni nr e kontaktit 08000555 prane sherbimit Call Center te M-Pesa.