Kredia Agro Investim


Nëse projekti juaj është shpallur fitues për t’u financuar me grant nga skemat e mbështetjes së AZHBR, IPARD apo SARED, por ju nuk dispononi fondet për zbatimin e planit të investimit, ne ju ofrojmë zgjidhjen e duhur.
Ne ju japim mundësi të zhvilloni idenë tuaj të biznesit duke ju financuar për çdo nevojë tuajën deri ne 14 milion leke brenda 5 ditësh .
  • Segmenet dhe kushtet e financimit:

Kredi deri në 500 mijë lekë            Kredi deri në 1 milion lekë                  Kredi deri në 14 milion lekë

• Pa kolateral dhe pa garantor          • Pa kolateral                                         • Kolateral fleksibël

• Nevojitet vetëm një ID                  • Aprovim brenda ditës                           • Aprovim brenda 5 ditëve

• Aprovim brenda 4 orësh                 • Shërbim në ambientet e biznesit          • Këshillim financiar

• Kohëzgjatje deri në 36 muaj           • Kohëzgjatje deri në 60 muaj               • Kohëzgjatje deri në 84 muaj

 

Aplikoni Online 

 

* Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni në nr +355 68 400 14 03
  ose të vizitoni një prej degëve tona. Degët e NOA-s