Lajmet e fundit


Lajmet e fundit nga aktivitetet e NOA-s

Nënshkruhet marrëveshja
mes NOA sh.a. dhe Fondit Europian
të Investimeve

Muaji Dhjetor 2017 mundësoi mbylljen
me sukses të një viti plot sfida dhe
zhvillime pozitive për institucionin
finaciar NOA …

lexo më shumë

Menaxhimi i Talenteve – Trendi i ri
në NOA sh.a

Në ditët e sotme manaxhimi i talenteve është kthyer
në një nga çështjet kyçe dhe strategjike në
udhëheqjen e institucioneve në mbarë botën.
Po çfarë është menaxhimi …

lexo më shumë

Fushata “Kreditim i Zgjuar” në Korcë

Fushata “Kreditim i Zgjuar” u konkretizua gjatë
ditës së djeshme me një takim shumë efektiv në
qytetin e Korçës. Ne komunikuam …

lexo më shumë

Konferenca e Mikrofinances Shqiptare

Në vitin e 25-të të aktivitetit të institucioneve
të mikrofinancës në Shqipëri, Shoqata e
Institucioneve të Mikrofinancës organizoi në datë
19 Shtator 2017, konferencën …

lexo më shumë

Panairi “Dita e Liqenit” ne Pogradec

Çelja e Sezonit Turistik Veror eshte nje nga
evenimentet me te rendesishme te qytetit te
Pogradecit. Bashkia e qytetit …

lexo më shumë

NOA-Pastrim në Valbonë

Në çeljen e sezonit të turizmit malor, ne udhëtuam
drejt Valbonës për të ndihmuar banorët dhe Njësinë
Administrative në pastrimin …

lexo më shumë

Fermer per nje dite – ne Fier”

Ne vijojmë të ndihmojmë komunitetin dhe klientët
tanë, sepse e njohim forcën e energjisë së mirë
që përçohet kur …

lexo më shumë

Konferenca e 20-të e Mikrofinancës”

Në Konferencën e 20-të të Mikrofinancës të mbajtur
në Sarajevë, NOA nderohet me Cmimin e Novacionit
për vitin 2016 …

lexo më shumë

NOA në “Një fundjavë ndryshe”

Java që lamë pas ishte Java e Bamirësisë në NOA.
Stafi i kompanisë u organizua përgjatë gjithë
javës në mbledhjen …

lexo më shumë

Fermer për një Ditë – në Korçë

Me iniciativën “Fermer për një ditë” shkuam
këtë herë në Zvirinë të Korçës, një nga fshatrat
me njerëzit më punëtor në Shqipëri.
Ne “specialistët…

lexo më shumë

Fermer për një ditë – në Berat

Kompania NOA ka iniciuar lëvizjen “Fermer për
një ditë”. Gjatë këtij aktiviteti, një grup
punonjësish nga NOA shkojnë për vizitë tek një
klient fermer duke ofruar …

lexo më shumë

NOA në Ditën e Tokës duke mbjellë
20 pemë Blini në Tiranë

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, 22 Prill, ne
hodhëm një hap të vogël drejt përmirësimit të
shëndetit të tokës e ajrit, duke dhuruar për
qytetin e Tiranës 20 pemë Bliri. Me këtë hap
të vogël, ne duam …

lexo më shumë

NOA emeton Obligacione

Kompania NOA Sh.A., e licencuar nga Banka e
Shqipërisë si institucion financiar jo-bankë, ka
emetuar më 1 Mars 2017 obligacionet korporative
afatgjata, duke prezantuar kështu …

lexo më shumë

NOA me nismën Adopto një Cerdhe

NOA i bashkohet nismës së Bashkisë së Tiranës
“Adopto një çerdhe”. Duke vlerësuar maksimalisht
këtë iniciativë, ne ju bashkuam me entuziazëm
miqve të fëmijëve duke u takuar këtë herë në…

lexo më shumë