Kredi për investime


Për të gjithë Ju fermerë që kërkoni prodhimtari më të lartë nga kulturat bujqësore
dhe blegtoria, që kërkoni teknologji që t’Ju lehtësojë punën dhe
përmirësojë cilësinë, që keni ide dhe dëshirë për të arritur më shumë
si dhe cdo qëllim tjetër, NOA ju financon shpejt dhe lehtë!
Vlera e kredise:
Kohezgjatja ne muaj:
Kesti mujor:
  • Shërbim në ambjentin e fermës tuaj
  • Financim deri në 100% të planit të investimit
  • Nuk kërkohet garanci për shuma deri në 1,000,000 lekë
  • Pagesa e kësteve sipas kërkesës tuaj

Shuma: 500,000 – 5,000,000
Afati: 6 muaj – 60 muaj

 

Dokumenta që duhen

  1. Kartë Identiteti
  2. Certifikatë familjare
  3. Certifikatë pronësie (për shumat mbi 1,000,000 lekë)

 

* Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni në nr +355 68 400 14 03
  ose të vizitoni një prej degëve tona. Degët e NOA-s