Kredi Konsumatore


Nevojë për para ekstra? NOA e bën të lehtë me një kredi personale që mund t’Ju ndihmojë në situata të përditshme. Me kredinë në NOA ju mund të bëni pushimet e ëndërruara, rimodeloni shtëpinë Tuaj, të mbuloni shpenzime të paplanifikuara dhe shumë më tepër.
Vlera e kredise:
Kohezgjatja ne muaj:
Kesti mujor:
  • Nuk kërkohet garanci
  • Dokumentacion Minimal
  • Këste të ulëta mujore

Shuma: 50,000 – 1,000,000
Afati: 6 muaj – 48 muaj

 

Dokumenta që duhen

  1. Kartë Identiteti
  2. Vërtetim page (minimumi 6 muaj i punësuar)
  3. Çertifikatë familjare

 

* Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni në nr +355 68 400 14 03
  ose të vizitoni një prej degëve tona. Degët e NOA-s