Kredi e Shpejtë


Nevojë për para ekstra? NOA e bën të lehtë me një kredi personale që mund t’Ju ndihmojë në situata të përditshme. Me kredinë në NOA ju mund të bëni pushimet e ëndërruara ,rimodeloni shtëpinë Tuaj, të mbuloni shpenzime të pa planifikuara si dhe të investoni për arsimimin tuaj.
Ju mund te keni atë që Ju duhet në momentin që Ju duhet.
Vlera e kredise:
Kohezgjatja ne muaj:
Kesti mujor:
  • Financim për çfarëdo lloj përdorimi
  • Nuk kërkohet bashkëhuamarrës apo garantor
  • Nuk kërkohet garanci

Shuma: 50,000 – 300,000
Afati: 6 muaj – 24 muaj

 

Dokumenta që duhen

  1. Kartë Identiteti
  2. Vërtetim page (minimumi 6 muaj i punësuar)

 

* Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni në nr +355 68 400 14 03
  ose të vizitoni një prej degëve tona. Degët e NOA-s