Auto Kredi


Të duhet nje makinë por ske mundësi financiare? Tani Mundesh!
Cfarëdo lloj automjeti që kërkoni , të ri apo të përdorur , me kredinë për makina të NOA , mund të blini automjetin që plotëson nevojat tuaja
Vlera e kredise:
Kohezgjatja ne muaj:
Kesti mujor:
  • Financim 100% i vlerës së automjetit
  • Dokumentacion Minimal
  • Aprovim dhe disbursim i kredisë brenda ditës

Shuma: 50,000 – 1,000,000
Afati: 6 muaj – 48 muaj

 

Dokumenta që duhen

  1. Kartë Identiteti
  2. Vërtetim page
  3. Çertifikatë familjare

 

* Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni në nr +355 68 400 14 03
  ose të vizitoni një prej degëve tona. Degët e NOA-s