Auto Kredi

Financim për automjete të reja dhe të përdorura

www.autokredi.al 

Avantazhet e Produktit AutoKredi:

 • Financim deri në 100% të automjetit
 • Procedurë e shpejtë dhe e lehtë (përgjigje brenda 24 orësh!!!)
 • Llogaritja e këstit mujor sipas afatit të përcaktuar nga vetë klienti.
 • Pagesa me këste mujore të vogla
 • Shpenzime administrative minimale (Sigurimi Full Kasko nuk është i detyrueshëm)
 • NOA garanton transaksionin midis palës shitëse dhe blerëse.
 • Kontakt direkt me SHITËSIN e makinës që doni të BLINI
 • Kontakt direkt me BLERËSIN e makinës që doni të SHISNI
 • Nqs blen një automjet me financim nga NOA, përfiton edhe Sigurimin e Jetës.

Ne vetem 5 hapa dhe brenda 24 oresh makina nderron pronesi:

 1. Zgjidh makinën që ju dëshironi të blini
 2. Llogarit këstin mujor më të përshtatshëm sipas mundësive tuaja financiare.
 3. Plotësoni formularin e aplikimit online dhe dërgojeni tek ne ose telefono 068 400 14 03.
 4. Brenda 24 orëve kredia aprovohet.
 5. MAKINA ËSHTË E JUAJA!

 

Na kontaktoni

NOA sha, Pranë qendrës ” Karl Topia”, Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëri
Tel: + 355 0 (42) 403 764;
Fax: + 355 0(42) 403 765
E-mail: info@noa.com.al

NOA Albania është pjesë e NOA Holdings N.V.

Apliko Online