Degët e reja

Një nga përparësitë kryesore të NOA është shërbimi ndaj klientit dhe për këtë arsye kemi rikostrukturuar shumë nga degët tona.

DEGA BERAT

 Dega Berat stafi i të cilës është i përkushtur ndaj shërbimit dhe realizimit të nevojave të klientëve.      Degen ne qytetin e Beratit do ta gjeni ne Bulevardin “Republika”, Berat

DEGA SARANDE

Dega Sarande e cila ka ndryshuar vend-ndodhjen dhe ju shërben klientëve me standarte të larta në Lgj. 3, Rr. “Adem Sheme”

  1. Deget
  2. Zyrat e reja

Na kontaktoni

NOA sha, Pranë qendrës ” Karl Topia”, Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëri
Tel: + 355 0 (42) 403 764;
Fax: + 355 0(42) 403 765
E-mail: info@noa.com.al

NOA Albania është pjesë e NOA Holdings N.V.

Apliko Online