Misioni

Produkte

Karriera

Links

"Të jemi kompania financiare e përzgjedhur nga klientët duke siguruar Shpejt dhe Lehte produkte dhe sherbime financiare”...

img

Lexo me shumë

NOA ofron financim duke filluar nga investimet për Bizneset e Licensuara dhe te Palincensuara, Agrobiznes, Individet dhe te Vetepunesuarit...

img

Lexo me shumë

Stafi i ri i NOA sh.a është një skuadër ekspertësh me kompozim eksperiencash bankare dhe biznesesh mikrofinanciare...

img

Lexo me shumë

NOA është nje entitet financiar i licensuar nga Banka Qendrore e Shqiperise. NOA sh.a. eshte pjese e grupit NOA Holdings N.V....

img

Lexo me shumë